Category: News, Nyheter, Okategoriserade

Ramona siktar på final under Rallycross-EM i Norge

I helgen är Ramona tillbaks på banan igen, då det är dags för årets tredje EM-tävling i rallycross på norska Lånkebanan i Hell strax utanför Trondheim. Under förra tävlingen, VM i Höljes i början av juli, drabbades teamet av ett motorhaveri, men nu har mekanikerna gjort bilen tävlingsredo och fit for fight igen. Ramona, som under sommaren jobbat med sponsorarbete och events, ser nu fram emot att vara tillbaks i förarstolen och köra den tredje av totalt fem tävlingar som ingår i EM-kalendern.

Inledningen av säsongen har varit lite av en berg- och dalbana för teamet. I Tyskland fightades Ramona om topptiderna i EM, men kraschade i sista heatet och tvingades kasta in handduken. ”Sporten kan vara stentuff ibland, men samtidigt är det just det jag gillar. Marginalerna är små, och det är viktigt att behålla fokus, glömma motgångar, ta med det positiva och se framåt. Nu är jag supertaggad att ta mig till final under EM i Norge!” säger Ramona. Tävlingen bjuder på tufft motstånd, och inte mindre än 46 Supercars kommer till start i helgens tävling.

Rapporter från tävlingsdagarna kommer att publiceras på ramonarx.com och Ramonas facebooksida uppdateras med regelbundna rapporter under helgen. Viasat Motor sänder ett sammandrag från tävlingen mellan kl. 18-20 på söndag, och på www.rallycrossrx.com publiceras livetider och regelbunden information.

Ramona i Enterprise Magazine

Ramona har genom karriären visat ett starkt pannben, tagit sig igenom fördomar och tuffa motgångar, och bevisat att med stark passion och vilja så vinner man till slut. Enterprise Magazine har skrivit om Ramonas historia, och om hennes framtida målsättningar i deras senaste sommarnummer – och där även Ramona pryder omslaget. Läs artikeln på denna länk.