Category: Mobil, Nyheter

Idag har vi avverkat vår andra reccedag. Andrew Simms Newmarket, Aucklands Mitsubishiåterförsäljare, har hjälpt oss med reccebil så vi har haft förmånen att gasa runt med en Mitsubishi Ralliart på de Nya Zeeländska vägarna. Lite ovant att köra högerstyrt, men man vänjer sig :-)! Vägarna här är riktigt fina. Karaktären är blandad – men mestadels är vägarna snabba och hårda. Några sträckor är bitvis även riktigt knixiga och kurviga, och det gäller att få med placering och linjer i noterna för att få med sig så mycket fart som möjligt i kurvorna. Det känns som att vi har fått till noterna riktigt bra!

Nu har Miriam kvällsjobb framför sig, med att skriva rent dagens noter. Längsta sträckan hittills är på drygt 60 sidor, så det blir några timmar med notblocken varje kväll.

Jari Ketomaa fick låna vår recceservice idag, då han tillfälligt saknade sin. Vad gör man inte för sin DMACK-kollega :-).

Nu blir det till att titta på lite reccefilm innan det är dags för sängen. Jetlagen har inte riktigt lagt sig ännu, så när man vaknar mellan 3-4 varje natt gäller det att komma i säng i hyfsad tid för att få tillräckligt med sömn. Imorgon är det sista reccedagen, det drar ihop sig…:-)!

/Ramona