Category: Mobil

Nu är vi på plats i Polen och har just anmält oss. Miriam är i full färd med att planera morgondagens recce. Att vara co-driver innebär inte enbart att kunna läsa noter bra, utan även att hålla koll på alla papper, tider etc. Vi har forskat litegrann i vad vi kommer att möte för motstånd, och det sägs vara mycket snabba förare. Vägarna ryktas vara smala och mycket snabba, och de kan även bli ganska uppkörda då de tidigare år bestått av sandliknande material. Vi får se under morgondagen helt enkelt!

Tidsplanen ser ut som följer; Imorgon onsdag: Recce på dagen och test på kvällen. Torsdag: Recce Fredag: Shakedown, och start på kvällen. Lördag: Tävling. Söndag: Tävling + målgång.

Vi skall rapportera så gott vi kan, mer info om rallyt finns HÄR!

/Ramona och Miriam

 • TH

  ät inte såna där mysko grejjer! håll er till flingor o fil ( och chips:))

 • Anonymous

  här är en favorit i repris från expressen bloggen, tyvärr så var någon klåfingrig moderator framme med delete tangenten så här kommer den roliga historien igen.

  En polack skulle ta körkort och gick därför till optikern för ett syn test.
  Optikern visade honom ett kort med bokstäverna:
  C Z W I X N O S T A C Z
  - Kan du läsa det här ?, frågade optikern
  - Om jag kan läsa det? svarade polacken. Jag känner ju för fan killen!!!

  Sedan hoppas jag att eventuella Polska läsare inte tar illa vid sig för det är inte alls meningen. Utan jag hoppas att ni kan uppskatta det roliga i det.

 • TH

  ang, gigantiskt berg med resepackning, jösses!! du har lösningen ett telefonsamtal bort,, Ni har ju Alpinestars som sponsor , ansök om :ALPINESTARS   XL transition bag !!!   art #80 33 63 78 31992.
  Du och Miriam behöver ca 4st .  dom rymmer 110 liter så 2st var borde räcka ::))  TH  CEO Logistik avd.