Category: News, Nyheter, Video

Trots avsaknad av tävlande under denna säsong råder det ingen brist på sysselsättning för Ramona. Senaste uppdraget var för SEAB och STP under Elmiamässan. ”Riktigt lyckat. Nästan 89 000 personer besökte mässan vilket är en ökning med drygt 12000 jämfört med fjolåret. Många som kom till montern och ville snacka motorsport, vilket var jättekul” säger Ramona, som visade upp sin VW Scirocco Supercar i STP:s monter.

Strax dessförinnan gjorde Ramona en turné tillsammans med sin sponsor Swedol, som arrangerade sin interna mässa ”Swedol Grand Prix” för deras leverantörer och kunder i Malmö, Jönköping, Örebro och Stockholm. Ramona utmanade besökarna i rallycrosspel, där de fick tävla mot henne på Höljesbanan. ”Swedol Grand Prix startades fjol och blev riktigt uppskattat, så det bliven repris i år igen. Jätteroligt”

Ramona, som nu är höggravid mår fortsatt väldigt bra och planerar att arbeta fram tills bebisen kommer. Kommande veckor arbetar Ramona med föreläsningar tillsammans med sitt uppdrag som marknadsansvarig för Rallycross-VM i Höljes. ”Jag trivs verkligen med uppdraget som jag fått från Finnskoga Motorklubb. Årets VM i Höljes kommer bli det bästa någonsin med nya stjärnor på startlinjen som t.ex. Ken Block och Sebastian Loeb. Dessutom sänder SVT live från tävlingen, men jag rekommenderar verkligen att vara på plats. Den stämningen som är i Höljes finns inte på någon annan rallycrossbana i världen.” säger Ramona.