Category: Blog

Nu är vi hemma efter riktigt givande och bra dagar uppe hos Depå Grande i Rissna. Vi har suttit med ett stort smile på läpparna hela vägen hem – ÄNTLIGEN får vi åka rally, som vi har väntat :-)!! Man inser verkligen att det är värt all möda och slit när man sitter och greppar tag i mockaratten och förvandlas till en adrenalinstinn fartgalning.

Pål Grande såg till att vi fick vätskepåfyllning. “Jocke Nyman har varit här och lämnat lite vatten till er”. (Jocke är vår konkurrent. Och bor i Östersund) 🙂

Det tillhör inte vanligheterna att få valla ren med rallybilen. Som tur var dök de upp under notskrivningen, inte när det var “skarpt läge”

Dags för start! SÅ skönt att sitta i rallybilen igen!

Vår mekaniker Henrik Bolinder är inte bara en grymt bra mekaniker, han är ett mappnings-snille också. Efter att ha justerat och testat olika värden i centrumdiffens mjukvara,  gick bilen som en dröm..!

Vår schyssta chaffis Hasse och Roland checkar däcken. Vi körde både på kassa och bra däck – såsom det kan vara på en tävling.

Någon som inte hann fastna på bild var Kjell Olofsson, som gav oss ovärderlig hjälp med stördämparinställningarna. Imponerande hur han kunde överföra mina åsikter och intryck av bilens beteende, till några klickningar på stötdämparna – och få det att stämma klockrent! Riktigt fränt.

Tack Pål, Roland och alla på Depå Grande för kanonservice, gott käk och underbara rallyvägar :-)!