Category: News, Nyheter

PRESSRELEASE FRÅN CINDERELLA SVERIGE:

Cinderella i Sverige och Ramona Karlsson, Sveriges ”okrönte rallydrottning” har startat ett samarbete. 2014 sadlade Ramona om till rallycross och kommer efter ett års mammaledighet göra comeback i förarstolen. Det vill Cinderella Sverige uppmärksamma. Siktet är inställt på Rallycross-SM i högsta klassen Supercar.

Ramona är den enda kvinnliga föraren i Supercar SM och kommer i år att ratta en VW Scirocco Supercar med 600 Hk, 900 Nm vridmoment och med en acceleration på 0-100 på strax under två sekunder. Det är snabbare än Formel 1! Även om Cinderellas förbränningstoalett är en av marknadens mest effektiva produkt så ligger den duktigt i lä jämfört med Ramonas förbränningsmotor. Lite som David och Goliat.

2013 blev Ramona framröstad till ”Årets rallyförare” då hon skrev historia genom att som första kvinna vinna ett SM-rally totalt. Ramona kommer att fungera som ambassadör för Cinderella såväl på tävlingsbanan som mellan tävlingarna, framför allt synliggöra Cinderella på ett nytt kreativt sätt. Givetvis utrustar Cinderella Sverige Ramonas rallycross-trailer med en Cinderella förbränningstoalett. ”Jag är väldigt glad över mitt nya samarbete med Cinderella på flera sätt. Dels är Cinderella Sverige ett gäng genuint sköna människor som står bakom en skitbra (*blink) kvalitetsprodukt som jag gillar att jobba med och sitta på. Sen är jag fascinerad att mina team-medlemmars behov bara blir till lite aska. Enkelt och hygieniskt plus att det spar tid som jag istället kan ägna åt min verksamhet. Jag gillar effektivitet och när det går fort. Onödigt fort.” säger Ramona och skrattar.

Första tävlingen går i Grenland, Norge, den 22 april. Just nu håller teamet på och förbereder inför säsongen med färdigställning av bil och tester. Alla SM-tävlingar kommer att livesändas på SVT Play, och även sändas i SVT.

Parallellt med dessa förberedelser satsar Cinderella Sverige stort med sin uppställning inför säsongen med tre toaletter. I pole position har de Comfort, Classic och Gas, förbränningstoaletternas ”Rolls Royce”, i detta fall i skepnad av Ramonas VW-raket. Alla andra lämnar vi i dammet bakom oss. Cinderella, skitbra helt enkelt!