Category: Nyheter

I dagens Aftonbladet var Ramona med på ”Annas Motorlista”. Motiveringen löd ”Tillsammans med Miriam Walfridsson blev hon den första kvinnan att vinna en deltävling i Rally-SM, men till nästa år satsar hon på rallycross, först måste hon dock få ihop fyra miljoner kronor.”

”Rallycross-VM blir kanske den största satsningen jag gör i min karriär, och något jag verkligen jobbar hårt för att lyckas med. Dels möter jag flera av världens största motorsportsjärnor, och dels krävs en stor budget. Men klarade jag av att få ihop fem miljoner till Rally VM-satsningen, så ska detta bara gå. Dessutom har rallycrossen en helt fantastisk TV-bevakning, och arenakonceptet tillsammans med IMG som promotor skapar mycket stora PR- och eventmöjligheter för mig och mina samarbetspartners” säger Ramona, som jobbar med en stark målmedvetenhet och ett brinnande entrepenörskap. Tack vare dessa egenskaper, och företagandet hon har byggt upp kring sin motorsportsatsning, är Ramona nybliven medlem i Founders Alliance.

foundersFounders Alliance är en nätverksorganisation för Sveriges ledande entrepenörer, och som grundats av Niclas Carlsson (bilden). I veckan var Ramona på sin första träff. ”Riktigt inspirerande att få träffa fler brinnande entrepenörer, och att bolla idéer samt ta del av varandras kunskaper och erfarenheter. Dessutom ger det mig ett utökat kontaktnät, vilket är riktigt värdefullt” säger Ramona.