Category: Blog

Vi har byt platser som ni ser, Miriam är chaffis medan jag sitter och jobbar på vägen upp till Karlstad där vi ska anmäla oss. Fick bl.a. klart med en ny sponsor ungefär vid Örebro – inte illa :-)!  Tycker för övrigt att Miriam borde stoppa upp sina öronproppar i näsan istället. För jag stinker vitlök. Jag har åkt på förkylning och känner mig febrig, så jag tänkte prova alla huskurer som finns i hela världen. Har ni något bra tips?

 • pontus

  ta och drick lite wiskie så blir det bra

 • Pontiacsmurfen

  Bara inte du hinner bli bara halvfrisk till på fredag så du kommer vara jättelomhörd samtidigt som du råkat smitta Miriam nu i veckan så hon är jättetäppt i näsan och låter som en gammal ko med taskig gomspalt när hon ska läsa noterna! :-s typ så du bara hör: dnakstäcka sobm nyber över HOSTHOST kviiid snooortprrrttfff host över köön vdnstr fyba!! samtidigt som du tänker att men jag hör ju inte ett dugg va hon säger (REPETEEEERAAAA) och varför låter det som människan pratar i en gammal kaffeburk oxå äh hon sa nog nyper höger! Och mitt tips är att tänk på alla oss som tycker om er och som hejar fram er under Svenska rallyt så försvinner nog bacillerna för det borde ju värma lite och värme är bra mot förkyldningar och positiv energi hjälper kroppen att återhämta sig snabbare det tror jag nästan att min coach har nämnt ;-) Krya på dig. ;-) /Anders

 • TH

  Bra tänkt Anders! håller med dig

 • MF

  Magnus har ett standardsvar på allt sådant som man vill bli frisk ifrån – förkylning, öroninflammation, influensa, ryggvärk, whatever. Och du vet ju vad det är. Fast om du inte kommer ihåg, så kan det hjälpa att tänka på att Magnus gärna hjälper till med det.

 • Örjan

  Cognac?

 • Peter Holmström

  Det bästa receptet är nog att komma i form är i er urläckra rallybil i några mil,krya på er rallybrudar…..sov gott…..

 • Peter Holmström

  Fan i Karlstad är det ju snor halt,så håll näsorna torra med näsduktiga tejer…..hi,hi,hi…kör så snoret rycker(rinner)…………………………………..