Category: Nyheter

Under Rally-SM i Tingsryd streamade Ramona Rallying live tillsammans med sina samarbetspartners BroadcastHouse och Solidtango. Se programledare Per Johansson intervjua spännande gäster i studion, och hör Christian Holmudds inlevelsefulla rapporterande direkt ute från sträckorna. Ramona Rallying gjorde en riktig live-maratonsändning på över 16 timmar, ända från start till mål. På RRPlay finns nu ett grovklippt sammandrag på drygt en timme.

I sändningen följdes alla klasser och rallyt i sin helhet, och med extra fokus på Ramona och Miriams gruspremiär i sin Skoda Fabia WRC.
“Detta var första gången vi gjorde något liknande, och vi har fått mycket positiv respons på initiativet. Målsättningen med detta projekt är att göra rally mer lättillgängligt, och att kunna ge alla möjlighet att kunna följa rally på ett enkelt och spännande sätt från sin dator eller mobiltelefon. Vi har ett grymt bra team både framför och bakom kameran, och vi jobbar nu för att kunna producera fler livesändningar. ” säger Ramona.